АМКУ вивчить думку споживачів про стан конкуренції на ринку електронної комерції

АМКУ вивчить думку споживачів про стан конкуренції на ринку електронної комерції

Укрінформ
Антимонопольний комітет України до 15 вересня 2018 року проводить опитування думки споживачів, які купують товари/послуги/роботи через онлайн-майданчики (платформи) для торгівлі.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

«У зв'язку з розглядом справ про концентрації у вигляді придбання компанією Temania Enterprises Ltd (м. Лімасол, Кіпр) часток у статутних капіталах товариств із обмеженою відповідальністю «Уапром», «Аукро Україна» (обидві - м. Київ, Україна), «Тіу.Ру» (м. Москва, Російська Федерація), «Рекламне Агентство Сату.кз» (м. Алмати, Казахстан) та торгового унітарного підприємства «Проект Ділбай» (м. Мінськ, Білорусь), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариств/підприємства, Комітет проводить опитування думки споживачів, які купують товари/послуги/роботи через онлайн-майданчики (платформи) для торгівлі», - йдеться у повідомленні АМКУ.

Метою опитування є визначення товарних меж ринку та стану конкуренції на ринках електронної комерції (e-commerce) у сегменті продажу товарів та послуг через онлайн-майданчики для торгівлі.

Для з'ясування думки громадськості у Комітеті пропонують заповнити анкету до 15 вересня 2018 року.

Читайте також: АМКУ зацікавився придбаннями власника Rozetka.ua

Як повідомляв Укрінформ, Антимонопольний комітет України розпочав розгляд справ про концентрації на ринку електронної комерції, внаслідок яких компанія Temania Enterprises Ltd (м. Лімасол, Кіпр), що є власником онлайн-майданчика Rozetka.ua, набуде контроль над низкою інших майданчиків електронної торгівлі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-