В Укргідроенерго назвали чистий прибуток за перше півріччя

В Укргідроенерго назвали чистий прибуток за перше півріччя

Укрінформ
ПрАТ «Укргідроенерго» завершило  перше півріччя 2018 року із чистим прибутком 1,2 мільярда гривень.

Про це повідомляє прес-служба Укргідроенерго.

"Аналіз фінансових показників Товариства за останні роки підтверджує стабільний фінансовий стан і позитивну динаміку розвитку товариства. Чистий дохід (виручка) у першому півріччі 2018 року склав 3,1 млрд грн. Чистий прибуток за результатами роботи у першому півріччі - 1,2 млрд грн", - ідеться у повідомленні. 

Зазначається, що протягом багатьох років Укргідроенерго є сумлінним платником податків. За підсумками роботи у першому півріччі 2018 року Товариство сплатило в повному обсязі свої зобов'язання до бюджетів усіх рівнів - 1,1 млрд грн. 

Як відомо, ПрАТ «Укргідроенерго» - найбільша гідрогенеруюча компанія в Україні, що входить до переліку 15 підприємств державного сектору економіки, сумарні активи яких становлять 70% від загального показника у держсекторі. У складі компанії - 10 станцій на річках Дніпро та Дністер: Київська ГЕС та Київська ГАЕС, Канівська ГЕС, Кременчуцька ГЕС, Середньодніпровська ГЕС, Дніпровська ГЕС-1 та Дніпровська ГЕС-2, Каховська ГЕС, Дністровська ГЕС та Дністровська ГАЕС. Канівська ГАЕС та Каховська ГЕС-2 перебувають у процесі підготовки до будівництва. 

Читайте також: Надходження від митних платежів до бюджету зросли на 18% - ДФС

На сьогодні загальна кількість гідроагрегатів на станціях Товариства становить 103, а їх сумарна встановлена потужність досягла 5 747 МВт.

Фото: сайт Укргідроенерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-