Кабмін оприлюднив план підготовки до зими

Кабмін оприлюднив план підготовки до зими

Укрінформ
Кабінет міністрів оприлюднив затверджений план заходів з підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу України до осінньо-зимового періоду 2018/19 року та його проходження.

Відповідне розпорядження та сам план розміщений на Урядовому порталі.

Цим документом КМУ зобов’язав Міненерговугілля до 10 серпня розробити та затвердити графіки накопичення вугілля на складах теплових електростанцій та теплоелектроцентралей станом на 1 листопада 2018 р. в обсязі 2,6 млн тонн (1 млн тонн вугілля "антрацитової" групи та 1,6 млн тонн вугілля "газової" групи).

Відомство також має затвердити графіки накопичення 130 тис. тонн мазуту та закачування 17 млрд куб. метрів. природного газу в підземні сховища.

Державне підприємство "НЕК "Укренерго" та енергопостачальники мають створити необхідний аварійний запас матеріалів і устаткування для виконання аварійно-відновлювальних робіт на повітряних лініях електропередачі та підстанціях усіх класів напруги.

Читайте також: У Кличка заявляють про складнощі з підготовкою до зими

У плані також йдеться про те, що відповідальні органи мають вжити заходи щодо погашення заборгованості споживачів за спожиту електричну енергію, теплову енергію та природний газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-