Укрнафта шукає міжнародних партнерів для розробки нових ділянок

Укрнафта шукає міжнародних партнерів для розробки нових ділянок

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» оголосила про пошук міжнародних партнерів для створення спільного підприємства з розвідки та розробки нових нафтогазових ділянок, а також спільної участі в аукціонах з продажу нових ліцензій.

Про це пише прес-служба компанії.

"ПАТ «Укрнафта», найбільша нафтовидобувна компанія в Україні, оголошує про пошук міжнародних партнерів для створення спільного підприємства для розвідки та розробки нових нафтогазових ділянок. Компанія запрошує іноземних інвесторів до спільної участі в аукціоні на ліцензії на нові нафтогазові ділянки, який оголосила Державна служба геології та надр України», - йдеться у повідомленні Укрнафти.

У компанії нагадують, що на 25 жовтня запланований конкурс з продажу спецдозволів по чотирьох нафтогазових ділянках у Сумській і Львівській області, а пізніше Держгеонадр має намір виставити на аукціони ще 40 спецдозволів.

«Запрошуючи до співробітництва в Україні, Укрнафта пропонує іноземним партнерам свій значний досвід в сфері нафтогазового видобутку в країні, грунтовні знання місцевих нафтогазових родовищ та розуміння особливостей українського регуляторно-правового поля. Наразі компанія веде видобувну діяльність на 82 родовищах у Східній та Західній Україні і працює на місцевому ринку понад 20 років», - зазначили у компанії.

Читайте також: Укрнафта прозвітувала про повну сплату податків за І півріччя цього року

Укрнафта є найбільшою нафтовидобувною компанією країни. НАК «Нафтогаз України» належить 50% + 1 акція Укрнафти, ще близько 42% акцій - міноритарні акціонери, пов'язані з олігархом Ігорем Коломойським.

Фото: сайт Укрнафти

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-