Укрнафта прозвітувала про повну сплату податків за І півріччя цього року

Укрнафта прозвітувала про повну сплату податків за І півріччя цього року

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" за перше півріччя 2018 року сплатило 7,4 мільярда гривень податків, з яких 690 мільйонів - у рахунок погашення простроченого податкового боргу.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"За січень-червень 2018 року ПАТ "Укрнафта" сплатило податків на суму 7,4 млрд грн, в тому числі 690 млн грн у рахунок погашення простроченого податкового боргу. За перше півріччя Укрнафта сплатила всі свої податкові зобов'язання. Компанія продовжує виплачувати податковий борг на регулярній основі одночасно зі сплатою всіх поточних податкових зобов'язань", - йдеться у повідомленні. 

До кінця року планується погасити ще 1,2 млрд грн боргу.

"Консервативний план Укрнафти передбачає повернення 1,2 млрд грн боргу в 2018 році", - зазначили в компанії.

Водночас Укрнафта заявляє про ризики для погашення податкового боргу, такі як спроби блокування спецдозволів з боку регуляторних органів, а також проблеми в системі державних аукціонів з продажу нафти, через які Укрнафта реалізує нафту та конденсат і на яких початкова ціна встановлюється відповідно до затвердженого урядом порядку. 

Читайте також: KPMG проведе аудит Укрнафти

За оцінкою компанії, на 30 червня нинішнього року розмір простроченого боргу Укрнафти становив 11,05 млрд грн. Цей показник включає прострочену заборгованість самої компанії та її структурних підрозділів. Переважна його частина сформувалась упродовж 2014-2015 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-