М’ясо птиці з України може з'явитись на японському ринку

М’ясо птиці з України може з'явитись на японському ринку

Укрінформ
В Україні розпочала роботу місія Японії щодо аудиту системи державного контролю при експорті м’яса птиці та продуктів з нього. Аудит є передумовою для відкриття ринку Японії для продукції вітчизняних птахівничих підприємств.

Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"16 липня 2018 року в Україні розпочала роботу делегація Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії із аудитом системи державного контролю при експорті м’яса птиці та продуктів з нього", - йдеться у повідомленні.

Планується, що представники Японії відвідають Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, прикордонний інспекційний пост, кілька подвірних господарств та інші об’єкти птахівничої галузі. Робота місії Японії передуватиме відкриттю ринку Японії для української продукції.

Читайте також: Держспоживслужба спростовує масову загибель бджіл у гирлі Інгульця

"Сторони висловили сподівання на плідну роботу місії Японії, що є передумовою для відкриття ринку Японії для українського м’яса птиці та продуктів з нього", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що делегація Японії працюватиме в Україні до 23 липня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-