
Україна відновила експорт свинини та яловичини через порти Румунії
Україна узгодила умови здійснення транзиту через ЄС м’яса свинини та яловичини, а також м’ясних продуктів.
12 травня 2022
Україна узгодила умови здійснення транзиту через ЄС м’яса свинини та яловичини, а також м’ясних продуктів.
25 березня 2022
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів зафіксувала зниження цін на бакалійну групу товарів, хлібобулочні вироби, деяку молочну та м’ясну продукцію у майже всіх областях України.
30 січня 2022
На Закарпатті у суботу, попри пандемію, пройшов найсмачніший фестиваль регіону - конкурс гентешів-різників "Діснотор" (з угорської "поминки свині") у селі Геча,фестиваль провели вже в п’ятнадцяте.
30 листопада 2021
М’ясо важливо нарізати «правильно», а найсмачніший кебаб Маск радить їсти у… Німеччині
29 листопада 2021
У Кропивницькому відкрили ювілейний магазин №150 торгової мережі «М’ясомаркет». На кінець листопада вже працюють 152 магазини у 23 областях України.
12 листопада 2021
З жовтня 2020 року по жовтень 2021 року в Україні подорожчали всі продукти тваринного походження.
11 листопада 2021
Один з найбільших виробників курятини в Південно-Східній Європі - компанія Perutnina Ptuj, яка входить до групи МХП, стала шостою серед 101 найбільших бізнес-груп у Словенії за версією ділового видання Словенії Finance.
03 листопада 2021
Адміністрація фінської столиці Гельсінкі повідомила, що змінить правила подачі їжі на заходах, які організуються містом.
24 жовтня 2021
В Австрії у супермаркетах торгівельної марки Billa почали продавати котлети для бургерів, виготовлені майже на 40% із личинок жуків Alphitobius diaperinus, відомих ще також як "буйволині черви"("buffalo worms") або "маленькі борошняні хробаки".
22 жовтня 2021
У третьому кварталі 2021 року МХП збільшив виробництво курятини на 7% порівняно з аналогічним періодом торік - до 194,2 тис. тонн.
20 жовтня 2021
Британський науковець із Оксфордського університету Марк Спрінгманн закликав на законодавчому рівні обмежити споживання м’яса в Об’єднаному Королівсті.
27 вересня 2021
Президент Південної Кореї Мун Чже Ін не виключив можливу необхідність заборони споживання собачого м'яса на тлі зростаючої обізнаності про права тварин.
14 вересня 2021
Із серпня 2020 року по серпень 2021 року в Україні подорожчали всі продукти тваринного походження.
06 вересня 2021
В Україні відпускні ціни виробників на продукти харчування за рік збільшилися на 9-75%.
03 серпня 2021
У Києві відкрили черговий магазин торгової мережі «М’ясомаркет» від холдингу МХП.
16 липня 2021
Компанія МХП у другому кварталі 2021 року експортувала 109,05 тис. тонн курятини, що на 23% більше, ніж за аналогічний період торік (88,5 тис. тонн).
15 липня 2021
Українські виробники м’яса птиці та продуктів з нього отримали можливість експортувати продукцію до Республіки Ліберія.
14 липня 2021
З червня 2020 року по червень 2021 року в Україні подорожчали всі продукти тваринного походження.
14 червня 2021
З травня 2020 року по травень 2021 року в Україні подорожчали всі продукти тваринного походження.
Відділи кулінарії вже запрацювали у дванадцяти М’ясомаркетах МХП, які розташовані в Київській області, у Києві, Чернігові та в Черкасах.
10 червня 2021
Асоціація «М’ясної галузі» наполягає на необхідності повернення до 20% ПДВ при реалізації живих свиней та великої рогатої худоби (ВРХ).
04 червня 2021
Агрохолдинг МХП відкрив 70-ий магазин «М’ясомаркет». Ювілейна точка торгової мережі компанії з’явилася у Львові.
24 березня 2021
У селі Гораївка на Хмельниччині виготовляють крафтовий індичий "мініхамон" та бастурму з курки.
15 березня 2021
З лютого 2020 року по лютий 2021 року в Україні свинина подешевшала на 0,4%, інші товари тваринного походження подорожчали.
05 березня 2021
Рецепт передсвяткового вихідного дня для читачів Укрінформу від бренд-шефа МХП Алекса Юсупова – стегно індички у спеціях з гречаною крупою.
26 лютого 2021
19 лютого 2021
18 лютого 2021
МХП провів у каналі HoReCa національний тренінг для торгової команди холдингу. Інтерес МХП до ринку HoReCa обумовлений трансформацією компанії на кулінарну.
16 лютого 2021
Ізраїльський стартап Redefine Meat планує в промислових масштабах друкувати м'ясо на рослинній основі за допомогою 3D-принтерів після фінансування розміром у 29 мільйонів доларів.
11 лютого 2021
Підприємці скаржаться на дорогі корми й суцільні збитки. Вони або працюватимуть «у мінус», або попросять нас додатково розщедритися