М'ясо

14 лютого 2019

05 лютого 2019

01 лютого 2019

25 січня 2019

04 грудня 2018

Котлети шкідливі для здоров’я, але ковбаса ще гірша - Супрун

Червоне м'ясо, крім користі, містить і певні ризики для здоров'я, тож його слід вживати не більше 70 г на день, а від перероблених м'ясних продуктів (ковбаси й сосисок) слід намагатися відмовитися повністю або мінімізувати їхнє вживання.

21 листопада 2018

22 серпня 2018

16 серпня 2018

13 серпня 2018

10 серпня 2018

31 липня 2018

Зразки свинини з ринків перевірять на "африканку" - експерти

На продовольчих ринках в усіх регіонах України здійснюватиметься відбір зразків туш свиней  для перевірки на африканську чуму свиней (АЧС) у рамках проекту «Підвищення обізнаності про африканську чуму свиней в Україні: ІІ етап».

19 липня 2018

16 липня 2018

М’ясо птиці з України може з'явитись на японському ринку

В Україні розпочала роботу місія Японії щодо аудиту системи державного контролю при експорті м’яса птиці та продуктів з нього. Аудит є передумовою для відкриття ринку Японії для продукції вітчизняних птахівничих підприємств.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-