Гройсман сказав, що сприятиме залученню інвестицій в Україну

Гройсман сказав, що сприятиме залученню інвестицій в Україну

Укрінформ
Розумна регуляція, направлена на розвиток підприємництва, ефективне управління держмайном, в тому числі продаж занепадаючих і нестратегічних активів, сприятимуть залученню інвестицій.

На цьому наголосив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

"В питанні дерегуляції хочу нагадати, що ми запровадили 24-місячну розстрочку по сплаті ПДВ при імпорті обладнання. Це крок до оновлення основних фондів, залучення нових технологій у виробництво, створення нових робочих місць. Ми також скасували печатки і ввели ризикоорієнтований підхід до перевірок. Цього чекав бізнес. Тепер формально не можна «зачепитися» за підприємство», - зазначив Гройсман.

Читайте також: Уряд готує рішення, які посилять відповідальність туркомпаній - Гройсман

Глава уряду нагадав про ініціативи щодо приватизації майна. Серед них – прозорість у сфері оренди майна, а також запровадження нових механізмів приватизації.

«Будемо залучати інвестиції – конкурентно, прозоро. Будуть нові технології, нові робочі місця, і все це сприятиме меті – економічному зростанню, виходу із стану зубожіння, в якому ми перебували довгі роки», - сказав Прем’єр.

Він звернув увагу, що прикладом такої прозорості є запуск малої приватизації на платформі ProZorrо.

"Кожен громадян, бізнесмен зможе, використовуючи систему ProZorro подивитися, що продається, взяти участь і конкурентно купити", - зазначив Гройсман. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-