У ФДМУ назвали дати конкурсів на обрання інвестрадників для держпідприємств

У ФДМУ назвали дати конкурсів на обрання інвестрадників для держпідприємств

Укрінформ
Перші 6 конкурсів на обрання інвестиційних радників для Одеського припортового заводу (ОПЗ), «Президент-Готелю», ПАТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія», ПрАТ «Індар» та державних підприємств «Вугільна компанія «Краснолиманська» та «Завод «Електроважмаш» відбудуться 26 - 31 липня.

Про це повідомив в.о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

«Відбулася важлива зустріч з потенційними радниками для приватизації великих об'єктів. Ernst & Young, Delloite, PwC, KMPG, Morgan Stanley, Rothschild та інші компанії з великим рівнем довіри серед інвесторів. Вже 26 - 31 липня відбудуться перші 6 конкурсів на обрання інвестиційних радників для ОПЗ, «Президент-Готелю», ПАТ «Об'єднана гірничо-хімічна компанія», ПрАТ «Індар» та державних підприємств «Вугільна компанія «Краснолиманська» та «Завод «Електроважмаш», - йдеться в повідомленні.

Трубаров зазначив, що разом з міжнародними лідерами інвестринку ще раз були обговорені правила проведення конкурсів, підрахунку балів і визначення переможця, аби процес обрання був максимально зрозумілий і конкурентний.

Читайте також: Мала приватизація: перші 10 торговельних майданчиків отримали акредитацію

До переліку великої приватизації включили 26 об'єктів. До них віднесено Центренерго, Одеський припортовий завод, Сумихімпром (приватизація яких завершиться за правилами попереднього закону про приватизацію), Об'єднану гірничо-хімічну компанію, Завод Електроважмаш, Аграрний фонд, Державну продовольчу зернову корпорацію України та інші державні підприємства. До переліку малої приватизації у 2018 році внесено 600 об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-