Німецька GIZ запускає новий проект підтримки Фонду енергоефективності

Німецька GIZ запускає новий проект підтримки Фонду енергоефективності

Укрінформ
Німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH запускає новий проект з підтримки Фонду енергоефективності.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіоналнього розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у Facebook.

"Продовжуємо гуртувати міжнародних партнерів навколо реформи енергоефективності та старту Фонду ЕЕ. Вітаю ініціативу наших міжнародних партнерів з GIZ щодо запуску нового проекту з підтримки Фонду енергоефективності", - написав Зубко.

Він також повідомив, що у рамках проекту домовились про різні напрямки співпраці, зокрема про підготовку енергоаудиторів. "Працюємо в двох напрямках. В рамках Меморандуму, підписаного Мінрегіоном з 14 вишами щодо підготовки енергоаудиторів, маємо розробити програму навчання. Другий напрям - навчальні тренінги, зокрема, і в регіонах", - зазначив Зубко.

Також у рамках нового проекту домовились про допомогу GIZ в розробці "компетенцій для відбору працівників" технічного офісу Фонду, який здійснюватиме Наглядова рада Фонду.

Крім того, серед напрямків співпраці - підтримка реформи субсидій та  комунікаційна компанія для  ОСББ щодо програм та роботи Фонду.

Читайте також: Гройсман розповів, як Україні стати енергонезалежною до 2020 року

"Ще один блок співпраці – продовження проекту "Енергоефективне місто Львів". Партнери з GIZ запропонували "upgrade" проекту, а також активне залучення до нього ОСББ. Напрацювання та технічні рішення, що будуть реалізовані в рамках проекту, будуть враховані в методологічному блоці роботи Фонду енергоефективності", - написав Зубко.

Він подякував  партнерам з GIZ за системну підтримку реформи енергоефективності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-