Уряд оголосив конкурс на незалежних членів наглядової ради Укрпошти

Уряд оголосив конкурс на незалежних членів наглядової ради Укрпошти

Укрінформ
Кабінет міністрів України 25 червня розпочав приймати заяви кандидатів на участь у конкурсному відборі на посаду незалежного члена наглядової ради ПАТ «Укрпошта».

Відповідне оголошення та умови конкурсу розміщені на Урядовому порталі. 

«Кабінет міністрів України оголошує відбір на посади незалежних членів наглядової ПАТ «Укрпошта», - ідеться в повідомленні.

Результати відбору буде оприлюднено до 12 вересня 2018 року.

В Укрпошті прокоментували початок конкурсу.

«Розпочався черговий етап еволюції корпоративного управління головної пошти країни. Ми очікуємо на проведення прозорого та якісного відбору задля формування компетентної та ефективної наглядової ради Укрпошти», - цитує прес-служба підприємства в. о. генерального директора компанії Ігоря Смілянського.

Створення наглядової ради національного поштового оператора передбачає підбір 5 незалежних професійних кандидатів з міжнародним досвідом роботи в логістиці, e-commerce та фінансах. Також до складу органу управління товариством увійдуть 2 представники уряду, що будуть визначені відповідно до Постанови Кабінету міністрів України №143 від 10 березня 2017 року.

Читайте також: Гройсмана просять заборонити підвищення тарифів на доставку газет

Як повідомлялося, ПАТ «Укрпошта» є національним оператором поштового зв'язку України та членом Всесвітнього поштового союзу. 11,5 тис. відділень Укрпошти діють на території всієї країни та надають майже 50 послуг населенню. Основними напрямами діяльності є надання поштового-логістичних та фінансових послуг, а також торгівля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-