ДФС повідомила про зміну реквізитів бюджетних рахунків з 2 липня

ДФС повідомила про зміну реквізитів бюджетних рахунків з 2 липня

Укрінформ
З 2 липня 2018 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів. Платників просять у розрахункових документах вказувати нові реквізити.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Державна фіскальна служба України повідомляє, що з 2 липня 2018 року у зв'язку із запровадженням Державною казначейською службою України централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів будуть відкриті на балансі центрального апарату Казначейства в розрізі кодів бюджетної класифікації, бюджетів та адміністративно-територіальних одиниць України», - йдеться в повідомленні ДФС.

У зв'язку з цим, з 2 липня 2018 року змінюються реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів. З метою упередження виникнення у платників податків податкового боргу та недопущення втрат бюджетів платникам необхідно, починаючи з 2 липня 2018 року, у розрахункових документах  на сплату податків і зборів заповнювати реквізити нових бюджетних рахунків.

Читайте також: Податок на нерухомість з потенціалом, але слабо розвивається - Мінрегіон

Як повідомляв Укрінформ раніше, Державна казначейська служба України реалізує масштабний проект з централізації всіх дохідних рахунків держави на єдиному технологічному майданчику. Повноцінне функціонування централізованої моделі обслуговування бюджетів за доходами розпочнеться 2 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-