Миколаївські портовики знайомляться з новими технологіями у Роттердамі

Миколаївські портовики знайомляться з новими технологіями у Роттердамі

Укрінформ
Працівники миколаївського державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» беруть участь у Міжнародній виставці портового обладнання та термінального обслуговування TOC EUROPE 2018.

Про це повідомляє прес-служба компанії у Fasebook. 

«З 12 по 14 червня 2018 року делегація від ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» на чолі з в.о. директора Русланом Олейником перебуває з візитом у Королівстві Нідерландів. Його мета - участь у Міжнародній виставці контейнерних перевезень, портового обладнання та термінального обслуговування TOC EUROPE 2018, яка проходить в Роттердамі», - йдеться у повідомленні.

На думку фахівців «Ольвії», TOC EUROPE 2018 є гарною можливістю для ознайомлення з новими технологіями для оптимізації діяльності портів і терміналів, останніми технологіями у завантаженні контейнерів і обробці вантажів та з новим модельним рядом навантажувально-розвантажувальної техніки ТМ Kalmar.

Читайте також: Миколаївський морпорт значно перевиконав план переробки вантажів

Миколаївці хочуть також відвідати сучасні модульні сервісні центри з широкою експозицією оригінальних запасних частин і витратних матеріалів.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні 2016 року Миколаївське державне підприємство «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» перейменовано у ДП "Стивідорна компанія "Ольвія". Нині триває підготовка до передачі підприємства у концесію.

Фото: сайт компанії "Ольвія"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-