Нафта дорожчає після зустрічі Президента США і глави Північної Кореї

Нафта дорожчає після зустрічі Президента США і глави Північної Кореї

Укрінформ
Ціни на нафту у вівторок підвищуються на тлі позитивних підсумків зустрічі Президента США Дональда Трампа і глави Північної Кореї Кім Чен Ина.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість серпневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent підвищилася на 0,08%, до 76,52 долара за барель, липневі ф'ючерси на нафту марки WTI піднялися в ціні на 0,15%, до 66,20 долара за барель.

Ціни на нафту підтримані позитивними підсумками зустрічі Президента США Дональда Трампа з главою Північної Кореї Кім Чен Ином, яка закінчилася кілька годин тому у Сінгапурі. Її найважливішим підсумком стало підписання документа про перетворення Корейського півострова на без'ядерну зону.

«Будь-який позитивний результат може стати гарною новиною для ринків», - сказав Шенон Ривкін, директор з інвестицій у компанії Rivkin Securities (Австралія).

Читайте також: Уряд спростив порядок отримання спецдозволів на користування надрами

Станом на 10:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 76,79 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 76,38 долара за барель, що на 8 центів нижче від рівня закриття торгів ($76,46).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-