Кубів візьме участь у зборах МВФ та Світового банку

Кубів візьме участь у зборах МВФ та Світового банку

Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів представлятиме Україну на Щорічних зборах групи країн-членів Міжнародного валютного фонду та Світового банку, що відбудуться 8-9 червня у Хорватії.

Про це повідомляється на Урядовому порталі. 

"8-9 червня 2018 року перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів візьме участь у Щорічних зборах групи країн -членів Міжнародного валютного фонду (МВФ) та Світового банку (СБ) (IMF - World Bank Constituency Meetings), які відбудуться у Хорватії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Кубів виступить з доповіддю “Digital Ukraine: цілі і зростання” під час дискусійної панелі “FinTech: зміни для розвитку та сталого фінансування”, а також проведе ряд двосторонніх зустрічей.

Читайте також: Кабмін призначив виконувача обов’язків глави Мінфіну

Як повідомлялося, Щорічні зустрічі групи держав-членів МВФ і Світового банку проводяться у червні в одній із країн групи на ротаційній основі. На заході зазвичай присутні представники урядів країн-членів МВФ та Світового банку та відбувається обговорення важливих світових подій у сфері економіки та фінансів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-