Нова глава Мінфіну сподівається на поглиблення співпраці з МВФ

Нова глава Мінфіну сподівається на поглиблення співпраці з МВФ

Укрінформ
Виконуюча обов'язки глави Міністерства фінансів Оксана Маркарова сподівається на поглиблення співпраці з Міжнародним валютним фондом та іншими міжнародними партнерами.

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "112 Україна". 

«Якщо говорити про Міжнародний валютний фонд, який потужно підтримує нас після кризи, то програма розширеного фінансування дійсно дала нам можливість разом з підтримкою міжнародних партнерів зробити важливі реформи. Я дуже сподіваюся на поглиблення цієї співпраці», - сказала очільник Мінфіну Маркарова.

Вона зазначила, що Україні вдалось забезпечити макроекономічну стабільність та повернутись до економічного зростання. 

«Ми бачимо це зростання вже другий рік поспіль, економіка стабільно зростає. Чи цього достатньо? Ні. Такого зростання недостатньо, тому один з пріоритетів - це підтримка цього економічного зростання», - зауважила Маркарова.

Читайте також: Зловживання в АМКУ: Гройсман направить у комітет держаудит

Як повідомляв Укрінформ, у четвер Верховна Рада 254 голосами підтримала урядовий проект постанови про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів. Виконання обов'язків міністра фінансів України покладено на першого заступника міністра Оксану Маркарову. Відповідне рішення було одностайно ухвалено на позачерговому засіданні уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-