Найбільший виробник електротранспорту зацікавився Україною - Омелян

Найбільший виробник електротранспорту зацікавився Україною - Омелян

Укрінформ
Найбільший виробник електротранспорту та літієвих батарей компанія BYD розглядає можливість розміщення виробництва на території України, а також експансію на європейський ринок.

Про це йшлося у ході зустрічі міністра інфраструктури України Володимира Омеляна з керуючим директором BYD Company Limited на європейському ринку паном Ісбрандом Хо (Isbrand Ho), повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

«Україна має унікальний потенціал для розміщення виробничих потужностей та безбар’єрного експорту в ЄС завдяки Угоді про асоціацію України з ЄС та сприятливій економічній ситуації», - відзначив керуючий директор BYD на європейському ринку Ісбранд Хо.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян запросив представників компанії BYD відвідати Україну для вивчення внутрішнього ринку та зустрічей з українським бізнесом для побудови подальшої кооперації. 

«Україна вітає бажання найбільшого виробника електротранспорту та літієвих батарей компанію BYD серйозно розглядати Україну, як плацдарм для виходу на європейський ринок», - зазначив Омелян.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян з 4 по 10 червня перебуває з візитом у Китайській Народній Республіці. Програмою візиту передбачена участь Омеляна у 9-му Міжнародному форумі з питань інвестицій, будівництва інфраструктури. Запланована також низка двосторонніх зустрічей з представниками національної Комісії з розвитку та реформ КНР та провідних компаній, які працюють у сфері транспорту та інфраструктури.

Читайте також: Китай цікавить співпраця у транспортній сфері - Омелян

Корпорація BYD Co., Ltd заснована в 1995 році як виробник акумуляторних батарей. BYD cпеціалізується на виробництві автомобілів, інформаційних технологіях і всіляко бере участь у розробці альтернативних видів енергії. Компанія BYD сьогодні є світовим лідером у виробництві акумуляторних батарей і систем економії енергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-