З травня всі митні декларації оформлюються у

З травня всі митні декларації оформлюються у "єдиному вікні" - ДФС

Укрінформ
З 4 травня 2018 року 100% митних декларацій у режимах експорт та імпорт оформлюються за принципом "єдиного вікна".

Про це під час зустрічі з першим заступником фінансів, начальником Служби доходів Грузії Георгієм Табуашвілі та генеральним директором при Мінфіні Республіки Молдова Віталіє Врабіє сказав в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З 4 травня 100% митних декларацій у режимах експорт та імпорт оформлюються за принципом "єдиного вікна", - сказав Продан. 

Він зазначив, що минулого року частка вантажів, що оформлювалися через "єдине вікно" склала близько 20%. Вже на сьогодні цей показник складає 85%. ДФС в подальшому планує забезпечити передачу дозвільних документів, що видаються державними органами через систему "єдиного вікна". 

Читайте також: В Україні вже сплатили понад 80 мільйонів податку на нерухоме майно - ДФС

Продан зауважив, що за рахунок законодавчих змін у 2018 р. зменшено ризик ввезення громадянами у спрощеному порядку та без оподаткування товарів, пов'язаних зі здійсненням підприємницької діяльності. Наразі у 40 пунктах пропуску відбувається інформаційний обмін з Держприкордонслужбою, що забезпечило ДФС повний контроль ситуації щодо переміщення фізосіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-