Половину ізраїльського хліба випікають з українського борошна
Укрінформ
В Ізраїлі половину всього обсягу хліба, який споживає населення цієї країни, випікають з українського борошна.
Про це поінформував у середу в Херсоні у виступі на бізнес-семінарі "Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрній галузі", організованому за підтримки департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації та Асоціації сприяння розвитку і співробітництва "Ізраїль – Україна, та країни СНД", президент цієї асоціації Леон Табаков, повідомляє кореспондент Укрінформу.
"50% нашого хліба робиться із вашого (українського - ред.) борошна", - сказав Табаков.
Як він зазначив, основну частину українського експорту до Ізраїлю наразі становить продукція українського аграрного комплексу, і зокрема, продовольче та кормове зерно.