Презентацію інвестиційного потенціалу регіонів почнуть з Дніпропетровщини

Презентацію інвестиційного потенціалу регіонів почнуть з Дніпропетровщини

Укрінформ
Торгово-промислова палата України розпочинає презентації інвестиційної привабливості регіонів. Першою відбудеться презентація інвестиційного потенціалу Дніпропетровщини, захід заплановано на 23 травня 2018 року.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ТППУ.

"В Україні розпочинають презентації інвестиційної привабливості регіонів. 23 травня Дніпропетровщина представить себе першою. За даними Міністерства регіонального розвитку України, Дніпропетровська область має найбільший об’єм промислового виробництва, іноземних інвестицій і доходів. Область називають промисловим та індустріальним центром України. Статистика наводить - в економіку Дніпропетровщини залучено 3,8 млрд дол. США прямих іноземних інвестицій – це перше місце серед областей України. На одного мешканця припадає 1182,2 дол. США. Інвестиції надійшли з 62 країн світу у 1020 підприємств 11 міст та 18 районів області. Серед наймасштабніших - інвестиції з Канади, Німеччини, Швейцарії, Франції", - наголосили в ТППУ. 

Читайте також: Ни Миколаївщині розраховують на $1,5 мільярда іноземних інвестицій

Зазначається, що економічний потенціал області та пріоритетні напрями інвестування будуть презентовані міжнародним діловим колам. На захід запрошені посольства 84 країн світу, більш як 30 міжнародних організацій та компаній.

Головними спікерами від Дніпропетровської області є голова обласної ради Гліб Пригунов та радник обладміністрації Юрій Голік. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-