Катар

Катар "дав добро" на імпорт продукції тваринництва з України

Укрінформ
Україна зможе експортувати м'ясо до Катару, арабська держава погодила ветеринарні сертифікати для української продукції тваринництва. 

Про це повідомляє Асоціація тваринників України. 

"Державна служба з питань безпеки харчових продуктів та екологічного здоров’я Держави Катар повідомила, що ветеринарні сертифікати для експорту м’яса та м’ясних продуктів (зокрема, м’яса птиці та яловичини), молока та молочних продуктів, столових яєць та яєчних продуктів, риби та рибопродуктів з України до Держави Катар відповідають усім вимогам катарських регулюючих органів. Таким чином, в українських виробників з’явився ще один потенційний імпортер для реалізації продукції тваринництва", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що Катар є потужним імпортером продуктів харчування, а отже - перспективним ринком.

Читайте також: Вступ до СОТ сприяв розвитку національної економіки - МЕРТ

"У Катарі практично відсутнє виробництво власної сільськогосподарської продукції, оскільки територія цієї країни пустельна. Отож вони є потужними імпортерами продуктів харчування. Гадаю, що це перспективний для нас ринок, особливо що стосується яловичини, оскільки переважна більшість населення цієї арабської країни сповідують іслам", - прокоментувала голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-