Інтерпол оголосив у розшук екс-директора Одеського нафтопереробного

Інтерпол оголосив у розшук екс-директора Одеського нафтопереробного

Укрінформ
Колишнього гендиректора Одеського нафтопереробного заводу, підозрюваного в ухиленні від сплати зборів, що завдало державі мільярдних збитків, оголосили у міжнародний розшук.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"На теперішній час колишнього генерального директора ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" оголошено у міжнародний розшук Interpol", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що вказана особа вмотивовано підозрюється  в участі у діяльності злочинної організації та злочинах, вчинених у складі злочинного угруповання, а саме умисному ухиленні від сплати зборів, вчиненому службовою особою підприємства, та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

За даними розслідування, генерального директора ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" залучили до злочинної схеми у 2013 році.

У ході слідства в квітні 2017 року прокуратура Одещини спільно з поліцією погодила та направила йому письмове повідомлення про підозру.

Як нагадали у відомстві, прокуратура Одещини спільно з органами Національної поліції, Управління Служби безпеки України в області та Головним управлінням Державної фіскальної служби в області вживає заходи для розслідування оборудок з нафтопродуктами у злочинній схемі, організованій колишнім головою спостережної ради групи компаній, та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Читайте також: В «Борисполі» затримали громадянку РФ, яку розшукував Інтерпол

Інформують, що через злочинні оборудки з нафтопродуктами до державного бюджету не надійшло понад 3 млрд грн загальнобов’язкових платежів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-