Уряд затвердив план заходів щодо розвитку малого і середнього підприємництва

Уряд затвердив план заходів щодо розвитку малого і середнього підприємництва

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив план заходів з реалізації розробленої Мінекономрозвитку Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“В Україні діють майже 2 мільйони малих та середніх підприємств, що створюють більше половини всього валового продукту країни. Уряд та Мінекономрозвитку розуміють важливість підтримки та сприяння розвитку цього сектору економіки. Саме з цією метою ми ухвалили Стратегію розвитку малого і середнього підприємництва. Ухвалений сьогодні план, у свою чергу, покликаний активізувати та підвищити ефективність роботи уряду щодо імплементації прописаних у Стратегії напрямів”, - зазначив перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Як повідомлялося, Кабмін у травні 2017 року схвалив Стратегію розвитку малого і середнього підприємництва в Україні до 2020 року.

Читайте також: Кабмін запровадив ризик-орієнтований підхід під час планування перевірок

Стратегія містить низку напрямів створення сприятливого середовища для його розвитку: розширення доступу до фінансування, спрощення податкового адміністрування, популяризація підприємницької культури та розвиток підприємницьких навичок, підвищення конкурентоспроможності та інноваційного потенціалу малого і середнього підприємництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-