Ділові жінки обговорять питання бізнесу на форумі «VinLadyFest» У Вінниці

Ділові жінки обговорять питання бізнесу на форумі «VinLadyFest» У Вінниці

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю стартує дводенний Жіночий бізнес-форум «VinLadyFest», в якому беруть участь 150 ділових жінок, відібраних на конкурсних засадах.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила член оргкомітету бізнес-форуму -  менеджер з комунікацій Центру підтримки бізнесу м. Вінниці Віолета Комаркова.

«Наразі для жінок в бізнесі відкриваються нові перспективи і можливості, саме тому одним з головних завдань форуму є навчити, як ці можливості використовувати на повну силу. На учасниць чекають історії успіху від жінок і для жінок, тренінги з розвитку бізнесу та воркшоп «Бізнес-гардероб за 60 хвилин», - повідомила Комаркова.

За її словами, участь у Жіночому бізнес-форум «VinLadyFest»  візьмуть 150 бізнес-леді з усієї країни, яких було попередньо відібрано.  

У межах панельної дискусії учасниці форуму обговорять жіноче підприємництво і  спробують визначити, чи є воно наразі феноменом ділового життя, а чи трендом?  В обговоренні візьмуть участь бізнес-леді, які керують провідними компаніями України; вони поділяться власним досвідом вдалого підприємництва.

Читайте також: Порошенко їде на форум AGROPORT West Lviv-2018

Також у ході форуму бізнес-тренери проведуть для учасниць навчання на теми:  «Маркетинг для бізнесу та брендинг самої себе», «Жінка у переговорах: секрети сили» та «Бізнес-презентація, перед якою не встоїть ніхто», «Життєві виклики жінки-лідера і як їх звернути на користь компанії?».

Завершиться форум воркшопом від тренера зі стилю і шопінгу Роста Дикоя «Бізнес-гардероб за 60 хвилин».

Окрім того, учасниці форуму відвідають успішні вінницькі підприємства, якими керують жінки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-