Гройсман - про розрив програми економічної співпраці з РФ: це на користь Україні

Гройсман - про розрив програми економічної співпраці з РФ: це на користь Україні

Укрінформ
Рішення уряду України про розрив програми економічного співробітництва з Російською Федерацією, започаткованої 2011 року, піде на користь Україні, збалансує нашу експортну політику та у підсумку зробить Україну сильнішою. 

Про це в ефірі одного із загальнонаціональних каналів сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє у неділю Урядовий портал. 

"Ми були вимушені прийняти таке рішення, - сказав глава уряду. - Наш експорт в Європу та Азію зростає. Ми через розрив стаємо тільки сильніше".

При цьому Прем'єр-міністр наголосив, що сьогодні треба будувати виробництво в Україні, розвивати власний продукт. "Маємо величезний свій потенціал", - додав Гройсман.

Читайте також: Порошенко обіцяє зробити все, щоб ВВП зростав удвічі швидше

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня Кабінет міністрів припинив дію Програми економічного співробітництва України і Російської Федерації на 2011-2020 роки. Відповідне рішення ухвалене без обговорення на засіданні уряду 21 березня.

Програма економічного співробітництва з Росією була ухвалена 7 липня 2011 року в Москві. Дія документа розрахована до 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-