Порошенко розповів, як можна залучити більше туристів з Кувейту до України

Порошенко розповів, як можна залучити більше туристів з Кувейту до України

Укрінформ
Президент України вважає, що можна значно збільшити потік туристів з Кувейту та інших країн Перської затоки до України, зокрема завдяки запровадженню прямого авіасполучення між двома державами.

Про це він сказав у інтерв'ю голові правління, генеральному директору Кувейтського інформаційного агентства (КУНА) шейху Мубараку Ас-Сабаху, переклад якого публікує Укрінформ.

"Україна є дуже привабливою для іноземних туристів як із точки зору існуючих туристичних об'єктів, природи, умов відпочинку, так і з точки зору цінової політики. Адже в межах України можна відпочити на гірських курортах, лікуватися мінеральними і радоновими водами, відпочивати на Чорному морі, лікуватися в соляних шахтах та багато іншого. Кількість кувейтських туристів та туристів із країн Затоки, які вже мали змогу в цьому переконатися, щороку зростає - і ми це дуже вітаємо", - сказав Порошенко. 

Читайте також: Порошенко запрошує бізнес Кувейту до приватизації й обіцяє захист інвестицій

Він зазначив, що одним з важливих факторів такого зростання є запровадження Україною процедури отримання громадянами Кувейту та інших держав Затоки віз в українських аеропортах та готовність України робити подальші кроки щодо спрощення візового режиму з цими державами. 

"Іншим важливим питанням є необхідність започаткування прямого авіасполучення між нашими державами. Сподіваємося, що національні авіакомпанії наших країн розглянуть можливості відновлення авіарейсів між Києвом та Кувейтом", - підкреслив Глава Української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-