У Польщі відбудеться Міжнародний форум

У Польщі відбудеться Міжнародний форум "Дні Українського Бізнесу"

Укрінформ
10-11 травня 2018 року в Польщі відбудеться VIII Міжнародний форум «Дні Українського Бізнесу». Перший день форуму пройде 10 травня у Варшаві, другий – 11 травня в Гданську. 

Про це повідомили в Асоціації українського бізнесу в Польщі, повідомляє прес-служба столичної влади.

"У рамках заходу заплановано обговорення широкого спектра актуальних питань польсько-українського економічного співробітництва, зокрема перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку, можливості збільшення товарообігу між країнами, перспективи співробітництва в галузі відновлюваної енергетики та енергоощадження, будівельної галузі, авіації, залізничного сполучення, внутрішнього водного і морського транспорту, портової інфраструктури, суднобудівної промисловості та багато інших", - йдеться у повідомленні. 

Міжнародний форум «Дні Українського Бізнесу в Польщі» – це щорічна масштабна подія, яка вже четвертий рік поспіль є майданчиком для обміну ідеями та досвідом між представниками держаних органів влади та бізнесом Польщі і України. За словами організаторів, Форум – це також можливість для власників та керівників підприємств налагодити ділові контакти, знайти нових партнерів та інвесторів, розширити ринки збуту та встановити нові комерційні відносини. 

Цьогорічний форум «Дні Українського Бізнесу» відбудеться під патронатом Посольства України в Республіці Польща, Консульства України в Гданську та за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань транспорту.

Читайте також: Президент підписав закон про кредити для бізнесу на Донбасі

Захід буде проведено за участю представників державних та місцевих органів влади, спеціальних економічних зон Польщі, дипломатичних та фінансових установ, а також представників бізнес-спільноти Польщі та України.

Детальну інформацію про подію та умови реєстрації можна знайти на сайті Асоціації українського бізнесу в Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-