Молоді бізнесмени з Молдови та України отримають фінансову підтримку від ЄС

Молоді бізнесмени з Молдови та України отримають фінансову підтримку від ЄС

Укрінформ
Близько 60 молодих бізнесменів з Молдови та України віком від 18 до 35 років отримають фінпідтримку від ЄС для розвитку інноваційного підприємництва в рамках програми «Joint Opportunities in Busiess for Youth».

Про це повідомили в прес-службі молдавського Міністерства економіки та інфраструктури, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Цей проект спрямований, перш за все, на підтримку молодих підприємців-початківців. Це дасть можливість майбутнім молдавським і українським бізнесменам обмінятися досвідом, краще пізнати один одного, закладаючи основи довгострокового співробітництва між Молдовою і Україною», - заявила на представленні проекту генеральний секретар Міністерства економіки та інфраструктури Молдови Юлія Костін.

Читайте також: У Молдові екс-депутату дали 14 років за шпигунство на користь Росії

За її словами, в рамках реалізації проекту буде створено спеціальну онлайн-платформу для обговорення і затвердження бізнес-планів, а молоді підприємці зможуть брати участь у різних бізнес-форумах.

Проект «Joint Opportunities in Busiess for Youth» фінансується Євросоюзом, а його практичною реалізацією опікатимуться молдавська Організація з розвитку малих і середніх підприємств у партнерстві української молодіжною громадською організацією «Нове покоління Європи».

Читайте також: До майбутнього парламенту Молдови увійдуть чотири партії

Тривалість проекту - 14 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-