У МВФ розповіли, про що домовляються на переговорах із Україною

У МВФ розповіли, про що домовляються на переговорах із Україною

Укрінформ
У Міжнародному валютному фонді очікують на створення Антикорупційного суду, без якого складно буде залучити інвестиції.

Про це під час 14 щорічної інвестиційної конференції сказав постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Без створення ефективного Антикорупційного суду Україні буде складно залучити ті інвестиції, які їй потрібні. Ми з нетерпінням чекаємо того часу, коли побачимо сильний Антикорупційний суд, який зможе приймати рішення по справах корупції високопосадовців", - сказав Люнгман.

Читайте також: Мінфін не називає чітких дат отримання траншу МВФ

Він зазначив, що поточна програма співпраця між Україною і МВФ закінчується у березні 2019 року.  

"Зараз працюємо над четвертим переглядом цієї програми і є моменти, які ми повинні вирішити для того, щоб завершити цей перегляд - Україні необхідне прийняття закону про створення Антикорупційного суду, і забезпечення того, що наші попередні домовленості стосовно відповідності тарифів на газ виконані. Всі ці речі є реальними і їх можна вирішити, якщо є політична воля. І після цього, як це буде вирішено, ми можемо передавати результати нашого перегляду нашому правлінню і затверджувати вибірку наступного траншу, це близько 1,9 млрд дол", - наголосив Люнгман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-