General Electric планує ще два проекти в Україні - голова Національної інвестради

General Electric планує ще два проекти в Україні - голова Національної інвестради

Укрінформ
Американська корпорація General Electric планує продовжити співпрацю з Україною, зокрема, у сферах відновлювальної енергетики та охорони здоров'я.

Про це повідомила у коментарі голова Національної інвестиційної ради Юлія Ковалів.

«General Electric розглядає можливість подальшої співпраці з Україною, наступними акцентами в нашій з ними роботі можуть бути відновлювальна енергетика та охорона здоров'я», - сказала вона.

За словами Ковалів, у сфері охорони здоров'я мова може йти про постачання діагностичного обладнання для розвитку телемедицини в невеликих містечках і селах. Наразі Офіс Націнвестради досліджує можливості для реалізації такого проекту в Україні, зазначила вона.

Читайте також: Прихід GЕ в Україну став можливим після переговорів із Трампом — Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, 23 лютого компанія General Electric Transportation, що є членом Національної інвестиційної ради України, підписала з ПАТ «Укрзалізниця» рамкову угоду загальною вартістю 1 млрд доларів. Угода покликана покращити транспортну інфраструктуру України та зміцнити її позиції як великого інфраструктурного та торгового хабу в Європі та світі.

Згідно з умовами угоди, GE Transportation та Укрзалізниця домовилися про постачання 200 нових локомотивів з частковою локалізацією виробництва в Україні, а також про модернізацію 75 пар локомотивів Укрзалізниці та забезпечення довгострокового обслуговування усієї обумовленої угодою кількості одиниць тягового парку компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-