Українські компанії візьмуть участь у Східному ярмарку в польському Ряшеві

Українські компанії візьмуть участь у Східному ярмарку в польському Ряшеві

Укрінформ
Українські компанії матимуть нагоду представити себе під час ІІ Східного ярмарку, що відбудеться у рамках форуму “Європа-Україна” 13-14 березня у Ряшеві (південний схід Польщі).  

Загалом на ярмарку буде представлено понад 70 компаній з Польщі, України та країн регіону, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Східний ярмарок не лише представить флагманські продукти та регіональні цікавинки, але і стане унікальною можливістю обмінятися досвідом”, - зазначив голова Програмної ради Економічного форуму в Криниці Зимунт Бердиховський, який організовує форум у Ряшеві.

В ярмарку будуть представлені компанії з галузей ІТ та нових технологій, фінансів, страхування, будівництва, автомобільної та авіаційної промисловостей, легкої промисловості, HR, а також туризму та спорту.

Читайте також: Українську харчову галузь на виставці Gulfood 2018 в Дубаї представляють 35 компаній

Торік у І Східного ярмарку в Ряшеві взяли участь 67 учасників з Польщі, України, Молдови, Румунії та Угорщини.

Організатором форуму “Європа-Україна” є Інститут Східноєвропейських Досліджень - організатор Економічного форуму в Криниці, а співорганізатором - Підкарпатське Воєводство. Почесний патронат над форумом взяв на себе маршалок Сейму Польщі Марек Кухцінський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-