Лічильники тепла до 1 січня мали бути у 90% споживачів - Нацкомісія

Лічильники тепла до 1 січня мали бути у 90% споживачів - Нацкомісія

Укрінформ
НКРЕКП нагадала ліцензіатам, що з 1 січня 2018 року споживачі мають бути забезпечені приладами обліку теплової енергії більше ніж на 90%. 

Відповідне нагадування НКРЕКП розмістила на своїй сторінці у Facebook.

"Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг звертає увагу, що з 01.01.2018 до ліцензіатів НКРЕКП, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання, затвердженими постановою НКРЕКП від 22.03.2017 № 308, встановлена вимога щодо забезпеченості споживачів приладами обліку теплової енергії більше ніж на 90%", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гройсман закликав переглянути методику нарахування RAB-тарифів

Компанії, які не змогли забезпечити зазначену норму, будуть передані під регулювання місцевих органів влади, попередили в НКРЕКП.

"На основі наданої ліцензіатами інформації про стан оснащення споживачів засобами обліку теплової енергії НКРЕКП здійснює заходи щодо передачі ліцензійних справ ліцензіатів, забезпеченість споживачів приладами обліку теплової енергії якими менше 90%, до обласних, Київської міської державних адміністрацій", - повідомили в Нацкомісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-