Кабмін перегляне процес відбору до наглядових рад держпідприємств - Міклош

Кабмін перегляне процес відбору до наглядових рад держпідприємств - Міклош

Укрінформ
Кабінет міністрів України протягом найближчих двох тижнів перегляне процес відбору голів та членів наглядових рад державних підприємств. 

Про це заявив голова стратегічної групи радників при Прем'єр-міністрові України Іван Міклош в інтерв'ю РБК-Україна. 

"Це (ефективність роботи номінаційного комітету при Мінекономрозвитку - ред.) одне із тих питань, над якими працює стратегічна група радників. Ми зараз працюємо над документом, прийняття якого дозволить поліпшити весь процес відбору голів та членів спостережних рад держпідприємств. Я думаю, що він буде розглянутий на засіданні уряду протягом найближчих двох тижнів", - зазначив Міклош. 

Читайте також: Кабмін утворить робочу групу для повернення акцій Укртелекому державі

Раніше повідомлялося, що Кабмін змінив порядок відбору незалежних членів наглядових рад держпідприємств. Зокрема, порядок доповнено положенням про те, що конкурсний відбір незалежних кандидатів до наглядової ради банку у разі його капіталізації державою або виведення неплатоспроможного банку з ринку за участю держави здійснюється з урахуванням положення про принципи формування наглядової ради держбанку. Крім того, комісія вже під час конкурсного відбору може переглянути рішення про допуск кандидатів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-