Данилюк зустрівся з експертами МВФ

Данилюк зустрівся з експертами МВФ

Укрінформ
Міністр фінансів України Олександр Данилюк зустрівся з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом, які працюватимуть в Києві до 16 лютого.

Про це повідомляє сайт Мінфіну.

"12 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова та заступник міністра з питань європейської інтеграції Юрій Буца зустрілися з групою експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на зустрічі обговорили питання подальшої імплементації програми МВФ, реформу ДФС та впровадження корпоративного управління в державних банках.

"Для нас цей візит групи експертів МВФ є особливо важливим. Адже зараз саме той час, коли ми можемо використати можливість для того, щоб Україна могла просунутися далі у співпраці з Фондом та успішно виконати свої зобов'язання згідно з програмою" - зазначив Данилюк.

Читайте також: Гройсман зустрівся з керівником технічної місії МВФ

За інформацією Мінфіну, група експертів МВФ працюватиме у Києві у період з 12 по 16 лютого. В рамках візиту заплановано проведення технічних обговорень з української стороною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-