Ринок первинної житлової нерухомості Києва торік зріс на 10% - експерти

Ринок первинної житлової нерухомості Києва торік зріс на 10% - експерти

Укрінформ
Пропозиція квартир на ринку первинної житлової нерухомості Києва торік зростала високими темпами. Станом на кінець року актуальна пропозиція (з урахуванням поглинання) становила більш як 57 тисяч квартир. 

Про це йдеться в звіті «Підсумки 2017 року: Ринок первинної житлової нерухомості» консалтингової компанії City Development Solutions. 

Згідно з даними звіту, лідером, як за кількістю комплексів у продажу, так і за загальною кількістю квартир в новобудовах, залишається Голосіївський район. Друге місце за кількістю комплексів наприкінці 2017 року продовжував утримувати Шевченківський район. За рахунок поповнення ринку новими проектами на третє місце до кінця року піднявся Печерський район, в якому до кінця року продажі велися в 35 новобудовах.

За даними консалтингової компанії, п'ятірку лідерів за обсягом пропозиції закривають Дарницький і Солом'янський райони, в яких продажі ведуться в 32 і 31 новобудові відповідно.

Читайте також: У КМДА розраховують, що муніципальний транспорт стане альтернативою приватному

Співвідношення кількості новобудов на лівому і правому берегах Києва за результатами 2017 року залишилося без змін - 3/4 новобудов зводяться на правому березі столиці. При цьому питома вага лівобережних районів за кількістю квартир у продажу становить 30,3% в структурі пропозиції на ринку первинної житлової нерухомості Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-