У Києві 30 січня відбудеться українсько-італійський бізнес-форум

У Києві 30 січня відбудеться українсько-італійський бізнес-форум

Укрінформ
У Києві 30 січня  відбудеться українсько-італійський бізнес-форум, який передуватиме візиту міністра закордонних справ Італійської Республіки Анджеліно Альфано до України.

Про це Укрінформу повідомили в Торгово-промисловій палаті України (ТППУ), яка виступає співорганізатором форуму.

"30 січня 2018 р. у ТПП України відбудеться українсько-італійський бізнес-форум, який є подією високого рівня в рамках офіційного візиту міністра закордонних справ Італійської Республіки Анджеліно Альфано до України", - зазначили в ТППУ.

У заході беруть участь міністри закордонних справ України Павло Клімкін та Італії Анджеліно Альфано. Італійську сторону на форумі представлятимуть урядовці, керівники профільних державних агенцій, асоціацій і підприємств.

Читайте також: Італія показує рекордні показники зростання – прем'єр

На порядок денний винесено питання про стан, перспективи та пріоритетні напрями українсько-італійського економічного й інвестиційного співробітництва, умови та переваги ведення бізнесу в Україні та Італії. Також відбудуться В2В-переговори між представниками ділових кіл країн.

Основними темами пленарної частини визначено наступні сектори співпраці: мале та середнє підприємництво, енергетика, агропромисловий комплекс, інфраструктура тощо.

Співорганізаторами заходу виступають ТПП України та Посольство Італійської Республіки в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-