Гройсман визначив ключові вимоги до Нафтогазу

Гройсман визначив ключові вимоги до Нафтогазу

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з членами наглядової ради Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" визначив ключові завдання з реформування компанії.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"У нас є завдання, які перед нами стоять, і тепер ми маємо сформувати інструменти їх виконання", - сказав Гройсман.

Зазначається, що серед цих завдань - продовження нарощення видобутку газу і прискорення процесу анбандлінгу НАК, формування повноцінного ринку газу в Україні.

Крім того, уряд очікує від наглядової ради забезпечення проведення фундаментального аудиту компанії, а також оцінку пропозиції до стратегії розвитку і фінансового плану компанії.

Як відомо, наприкінці листопада 2017 року уряд сформував нову наглядову раду НАК "Нафтогаз України", до складу якої увійшли три представники держави та 4 незалежні члени.

Читайте також: Коболєв каже, що Нафтогаз може купувати в РФ майже половину імпортованого газу

Вона є повністю незалежною, що сприятиме покращенню корпоративного управління задля підвищення конкурентоспроможності та інвестиційної привабливості компанії і більш ефективному вирішенню завдань забезпечення енергетичної незалежності держави та демонополізації газового ринку з тим, щоб споживачі мали найнижчі ринкові ціни та були захищені надійним постачанням газу.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-