Закон про приватизацію дозволить провести її в короткі терміни - Трубаров

Закон про приватизацію дозволить провести її в короткі терміни - Трубаров

Укрінформ
Керівник ФДМУ Віталій Трубаров впевнений, що прийнятий парламентом закон про приватизацію, дозволить провести її в короткі терміни на прозорих і зрозумілих інвесторам правилах.

Про це повідомив керівник ФДМУ Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

«Парламент прийняв закон про приватизацію. «За» відповідне рішення проголосували 266 народних депутатів. Зроблено важливий крок у процесі прозорої, конкурентної та ефективної приватизації державного майна», - написав Трубаров.

Він зазначив, що над законом працювала велика команда з Фонду, Кабміну, громадських організацій, міжнародних партнерів. Проведено ряд круглих столів, обговорень на парламентському комітеті.

«Я впевнений, що приватизація відбудеться в короткі терміни, на прозорих і зрозумілих інвесторам правилах. Адже ми хочемо не просто продати, а хочемо, щоб прийшли саме ефективні інвестори. До законопроекту було подано понад 700 поправок. Однак сенс закону залишився незмінним: приватизація спрощується, ми йдемо назустріч інвесторам, скорочуємо терміни подачі документів», - зауважив керівник ФДМУ.

Читайте також: Шість новацій закону про приватизацію державного майна

Трубаров зазначив, що у законі максимально обмежено участь російського капіталу, людей і компаній, які перебувають у санкційних списках, як на рівні нашої держави так і іноземних партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-