"АрселорМіттал Кривий Ріг" виходить на ринок Нідерландів

Укрінформ
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» отримало сертифікат якості Kiwa, який дозволить підприємству вийти зі своєю продукцією на нідерландський ринок.

Про це повідомляється на сайті підприємства. 

"ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» отримало сертифікат Kiwa (Нідерланди), що підтверджує високу якість арматурного прокату. Тепер його можна маркувати відміткою міжнародного стандарту асоціації будівельної галузі KOMO. Після успішного завершення сертифікації Kiwa, отримано доступ і на перспективний ринок Нідерландів", - йдеться у повідомленні.

Отриманий сертифікат надає можливість ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» постачати універсальний арматурний прокат в чотири країни без переатестації продукції, що дозволить скоротити витрати на контроль і знизити її собівартість. У випадку, якщо споживач однієї з країн відмовиться від закупівлі цієї продукції з будь-якої причини, її можна перенаправити клієнту іншої з вищенаведених країн.

Читайте також: У Кривому Розі шахтарі вимагають зарплату 1000 євро

Як повідомлялось, раніше підприємство отримало право продавати свою продукцію в трьох інших європейських країнах – Німеччині (за стандартом DIN), Бельгії (NBN) і Франції (NF).

Kiwa – це європейська незалежна організація в Нідерландах, що забезпечує високоякісну сертифікацію. Kiwa підтверджують свою діяльність шляхом перевірки, оцінки, технічних знань, досліджень, навчання та інформаційних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-