Уряд сьогодні планує затвердити бюджет Пенсійного фонду

Уряд сьогодні планує затвердити бюджет Пенсійного фонду

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні у четвер планує затвердити бюджет Пенсійного фонду на 2018 рік та підвищення оплати праці педагогічним працівникам.

Про це йдеться в порядку денному засідання, опублікованому на сайті уряду.

Окрім того планується схвалити законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо участі України в міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки».

Уряд розгляне також проекти указів Президента щодо внесення змін до Положення про проходження військової служби у Збройних силах України і призначення стипендій Президента дітям журналістів, які загинули у зв'язку з виконанням професійних обов'язків.

Крім того, члени Кабміну розглянуть питання використання коштів державного бюджету для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з  21 листопада 2013 р. по  21 лютого 2014 p., та особам, які дістали тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі в цих акціях.

Урядовці також розглянуть проекти розпоряджень щодо діяльності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» та про погодження відчуження основних фондів ПАТ «Укртранснафта».

Серед питань порядку денного - перенесення робочих днів у 2018 році.

Читайте також: Кабмін розписав правила покарань для урядовців

Як повідомлялося, бюджет Пенсійного фонду у 2017 році становив 284 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-