Збір платежів до бюджету цьогоріч зріс на 140 мільярдів - ДФС

Збір платежів до бюджету цьогоріч зріс на 140 мільярдів - ДФС

Укрінформ
Збір платежів до загального фонду держбюджету 2017 року порівняно минулим роком збільшився на 140,2 млрд грн — до 752,9 млрд грн.

Про це розповів в.о. голови ДФС Мирослав Продан, повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

"Збір платежів до загального фонду держбюджету цього року збільшився на 140,2 млрд грн порівняно з 2016 роком. У 2017 році по платежах, що контролюються Державною фіскальною службою України, збір до загального фонду державного бюджету складе 752,9 млрд грн. Індикативні показники Міністерства фінансів України будуть перевиконані на 3,7 млрд грн", - зазначив він.

Читайте також: Уряд направив понад 290 мільйонів митних платежів на розвиток органів ДФС

Завдяки значному перевиконанню на майже 32 млрд грн індикативних показників із забезпечення надходжень по митним платежам вдасться закумулювати фінансові ресурси для оснащення пунктів пропуску сучасними засобами митного контролю. Загалом, порівняно з минулим роком митні находження до бюджету зросли майже на 70 млрд грн.

«Це дало можливість Уряду, і всім, хто сьогодні забезпечує фінансову політику держави абсолютно успішно закрити бюджетний рік без додаткових запозичень, і, не дивлячись на те, що черговий транш, на який розраховував Уряд наприкінці року від МВФ, ми не отримали. Тобто сьогодні власними коштами і власними зусиллями забезпечене абсолютне виконання державного бюджету в частині, доведеної до ДФС», - наголосив Продан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-