Уряд направив понад 290 мільйонів митних платежів на розвиток органів ДФС

Уряд направив понад 290 мільйонів митних платежів на розвиток органів ДФС

Укрінформ
Кабмін прийняв рішення спрямувати 290,4 млн гривень, або 9,99% перевиконання митних платежів за листопад 2017 року на функціонування контролюючих органів у сфері фіскальної політики.

Текст відповідного розпорядження оприлюднено на Урядовому порталі. 

"Збільшити видатки Міністерству фінансів (для Державної фіскальної служби) за спеціальним фондом державного бюджету за програмою 3507010 “Керівництво та управління у сфері фіскальної політики” на 290 389,7 тис. гривень,  що становить 9,99 відсотка перевиконання у листопаді 2017 р. загального обсягу митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції), податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів (продукції), визначеного помісячним розписом доходів загального фонду державного бюджету", - йдеться у документі.

Зазначається, що це дозволить реалізувати інфраструктурні проекти щодо будівництва, реконструкції, технічного та інформаційного забезпечення контролюючих органів, підвищити оплату праці.

ДФС здійснюватиме контроль за цільовим та ефективним використанням цих коштів.

Читайте також: Кабмін "влив" 5,75 мільярда в Ощадбанк

Розпорядження спрямоване на реалізацію вимог Закону України від 21 грудня 2016 року № 1801 “Про Державний бюджет України на 2017 рік” стосовно спрямування контролюючим органам у значенні, наведеному у Податковому кодексі України за окремим рішенням Кабінету міністрів до 10 відсотків перевиконання загального обсягу митних платежів, визначеного помісячним розписом доходів загального фонду державного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-