Україна вивчить досвід Португалії, де третина енергетики -

Україна вивчить досвід Португалії, де третина енергетики - "чиста"

Укрінформ
Держенергоефективності України і Національний директорат енергетики та геології Португалії підпишуть Меморандум про взаєморозуміння у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива.

Про це інформує прес-служба Держенергоефективності. 

"18 грудня в рамках офіційного візиту Президента України Порошенка до Португалії голова Держенергоефективності Сергій Савчук планує взяти участь у підписанні Меморандуму про взаєморозуміння у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива між Держенергоефективності та Національним директоратом енергетики та геології Португалії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Міненерговугілля та Світовий банк обговорили реформування газового сектору

Підписання Меморандуму покладе початок тісній та ефективній співпраці України з Португалією, яка має чималі здобутки у розвитку «чистої» енергетики. 

"Україна і Португалія зможуть обмінюватися кращими практиками розвитку відновлюваної енергетики та сфери енергоефективності, а також працювати над реалізацією спільних проектів", - зазначили у відомстві. 

У 2015 році Португалія досягла 28% «зеленої» енергії у кінцевому енергоспоживанні. У планах – 31% «чистої» енергії у 2020 р. та 40% у 2030 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-