Компанія зі США може вкласти у видобуток газу в Україні $100 мільйонів

Компанія зі США може вкласти у видобуток газу в Україні $100 мільйонів

Укрінформ
Міжнародна інвестиційна компанія SigmaBleyzer може залучити до видобутку газу в Україні як партнера техаську компанію-оператора. 

Про це Укрінформу повідомили в Асоціації газовидобувних підприємств України.

«SigmaBleyzer вивчає можливість залучити до партнерства техаську компанію-оператора, яка є однією із тих компаній, які створили «енергетичну» революцію у Штатах. Вона володіє більш як двома сотнями свердловин у США, використовує унікальні технології та має понад 50-річний досвід видобутку», - йдеться у повідомленні.

Американський операційний партнер вважає український ресурсний потенціал дуже перспективним. Першочергові потенційні інвестиції у газовидобувну галузь оцінюються на рівні не менше 100 мільйонів доларів. 

Як повідомляв Укрінформ, для посилення співпраці в Україні Асоціація газовидобувних компаній підписала Меморандум з SigmaBleyzer в Україні. Розвиток співробітництва спрямований на залучення інвестицій та технологій, становлення та зміцнення прозорого та ліберального ринку, підвищення його конкурентоспроможності.  

Читайте також: Імпортерів газу побільшало вдвічі, а видобуток потребує підтримки - експерт

Міжнародна інвестиційна компанія SigmaBleyzer (з головними офісами в Х’юстоні, Києві та Харкові) працює з 1994 року. За 23 роки діяльності фонди під управлінням SigmaBleyzer інвестували понад 1 млрд доларів США в широкий спектр секторів української економіки, а саме: сільське господарство, телекомунікації, high-tech, медіа, продукти харчування, роздрібну торгівлю, товари народного споживання, інфраструктуру та ін. За часи існування SigmaBleyzer інвестувала в понад 100 портфельних компаній, безпосередньо приймаючи активну участь в створенні вартості бізнесу на операційному рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-