Укрзалізниця: Членство в Європейській Бізнес Асоціації - прагнення до змін

Укрзалізниця: Членство в Європейській Бізнес Асоціації - прагнення до змін

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" стане членом Європейської Бізнес Асоціації.

Таке рішення було прийнято на засіданні правління ЄБА за участю в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, директора з економіки і фінансів Андрія Рязанцева та директора із стратегічного розвитку та інвестиційної політики Антона Саболевського, повідомляє прес-служба Укрзалізниці

"На засіданні були презентовані досягнення у реформуванні компанії, плани на найближче майбутнє, висвітлені стратегічні та пріоритетні питання та завдання для галузі. У результаті обговорення Правління ЄБА вирішило прийняти Укрзалізницю у члени Асоціації", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначив керівник Укрзалізниці, нині надзвичайно важливим питанням для компанії є подальший розвиток корпоративного управління залізницею, забезпечення прозорих механізмів у закупівлях, розвиток кадрового потенціалу відповідно до кращих європейських практик. «Укрзалізниця сьогодні – це не державна адміністрація залізничного транспорту. Нині компанія є частиною бізнесу, і ми хотіли б у ринковому середовищі спільними зусиллями покращувати інвестиційний клімат. Наші бізнес-інтереси знаходяться в Європі, а розвиток компанії пов’язаний з інтеграцією України в ЄС», – відзначив керівник товариства.

Директор з економіки та фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев, у свою чергу, наголосив, що рішення про прийняття Укрзалізниці в члени ЄБА є значним кроком у трансформації компанії і визнанням її досягнень. "Це визнання наших досягнень у покращенні відкритості нашого бізнесу, прагненні до змін та прозорості у інформаційному просторі. Сьогодні ми намагаємось бути конструктивними у діалозі з клієнтами та партнерами, багато з яких зорієнтовані на співпрацю з європейською економікою», – зазначив він.

 Директор зі стратегічного розвитку та інвестиційної політики ПАТ «Укрзалізниця» Антон Саболевський зауважив, що Укрзалізниця повністю поділяє цінності ЄБА і підтримує чесну та прозору конкуренцію.

Читайте також: В Укрзалізниці повідомили про 60 нових і 260 модернізованих вагонів у 2018 році

Європейська Бізнес Асоціація — це організація міжнародного бізнесу в Україні, неприбуткове об'єднання юридичних осіб, засноване в 1999 році.

Об'єднує більше 900 європейських, українських та міжнародних компаній, пропонуючи їм колективний захист інтересів та можливість брати участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу через тісні робочі стосунки з Європейською Комісією і посольствами країн ЄС у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-