Україна і Китай підписали дорожню карту розвитку Великого шовкового шляху

Україна і Китай підписали дорожню карту розвитку Великого шовкового шляху

Укрінформ
Україна і Китай узгодили план дій щодо реалізації ініціативи "Економічний пояс Великого шовкового шляху" і "Морського шовкового шляху".

Про це повідомило Міністерство економічного розвитку і торгівлі на своїй сторінці у Twitter за підсумками Третього засідання Комісії зі співробітництва між Урядами України та КНР. 

"Завершилося Третє засідання Комісії зі співробітництва між Урядами України та КНР. Україна і Китай підписали Дорожню карту(план дій) щодо реалізації ініціативи "Економічний пояс Великого шовкового шляху" і "Морського шовкового шляху", - повідомляє Мінекономіки.

Великий шовковий шлях і Морський шовковкий шлях покликані створити транзитні маршрути та посилити економічне співробітництво між Європою і Азією.

Читайте також: Китай може вкласти в українські проекти $7 мільярдів

Як відомо, Комісія зі співробітництва між Урядом України та Урядом КНР працює на підставі Угоди між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки. У рамках Комісії створено 7 галузевих Підкомісій та Робоча група з питань інвестицій. Комісія має проходити 1 раз на два роки, Підкомісія – 1 раз на два роки або кожен рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-