Персональні дані акціонерів заборонили оприлюднювати

Персональні дані акціонерів заборонили оприлюднювати

Укрінформ
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку внесла зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, якими заборонила оприлюднювати персональні дані акціонерів.

Про це Укрінформ повідомили в прес-службі НКЦПФР.

"НКЦПФР прийняла рішення «Про внесення змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів» №850 від 28.11.2017 року. Зміни розроблено з метою уникнення розкриття емітентами персональних даних акціонерів при розміщенні відомостей на веб-сайті товариства, а також у загальнодоступній інформаційній базі даних про ринок цінних паперів Комісії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чи можлива чесна гра на фінансовому ринку України?

Змінами також передбачено оптимізацію обсягів річної інформації, що публікується в офіційному друкованому виданні, з урахуванням змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Водночас, як уточнюють в НКЦПФР, документ ще має бути надісланий на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

Нагадаємо, знайти інформацію про будь-якого емітента акцій чи облігацій і всі здійснені ним випуски цінних паперів можна на сторінці сайту «Реєстри» – «Випуски цінних паперів» за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-