Експерти ЄС завершили чергову місію у рамках проекту Twinning - Держспоживслужба

Експерти ЄС завершили чергову місію у рамках проекту Twinning - Держспоживслужба

Укрінформ
У листопаді 2017 року відповідно до робочого плану проекту Twinning в Україні завершилася чергова 36-та місія експертів Європейського Союзу. 

Про це повідомляється на сайті Держспоживслужби

"Місія була направлена на виконання діяльності пункту 2.6 «Визначення персоналу, який може виступати як тренери, та інших вимог для забезпечення проведення тренінгів для співробітників Держпродспоживслужби»", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення підсумовуючого семінару експерти Європейського Союзу – менеджер з кадрів Державної служби захисту рослин Латвії Байба Браслиня та начальник департаменту кадрів міністерства соціальної політики Латвії Інесе Сіла, представили презентації на тему динаміка групових відносин, розвиток навичок тренера, лідерство, організація, планування роботи та управління часом.

Постійний радник проекту Twinning Райвіс Гросбардіс зробив аналіз роботи проекту та окреслив завдання на майбутній період.

Читайте також: Право експорту до ЄС одержала ще одна українська компанія - Держспоживслужба

Як повідомляв Укрінформ, у рамках проекту Twinning відбулося 36 місій експертів ЄС. Під час місій підготовлено порівняльні таблиці національного законодавства до законодавства ЄС щодо нагляду та контролю за обігом, використанням засобів захисту рослин, проведена експертна оцінка ряду законів у зазначеній сфері.

Twinning - це інструмент інституційного співробітництва Європейського Союзу між державними органами країн-членів ЄС та країн-бенефіціарів, які отримують технічну допомогу. Інструмент було вперше представлено у 1998 році для надання допомоги країнам-кандидатам на вступ до ЄС у досягненні необхідного рівня навичок та досвіду для того, щоб впровадити законодавство ЄС та забезпечити його виконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-