ЄБРР допоміг кондитерській фабриці

ЄБРР допоміг кондитерській фабриці "Ярич" вийти на міжнародний ринок

Укрінформ
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надав кондитерській фабриці “Ярич” на Львівщині фінансову та консультативну допомогу для створення власної торгової марки.

Про це повідомляється на сторінці ЄБРР Facebook. 

"Завдяки програмі фінансування від Євросоюзу ми допомогли кондитерській фабриці “Ярич”, що спеціалізується на виробництві печива та крекерів, запровадити власну торгову марку й реорганізувати відділ продажу", - йдеться у повідомленні.

Як інформують в ЄБРР, для реалізації бізнес-плану до співпраці з «Яричем» було залучено авторитетного міжнародного консультанта Джорджіо Беллачіома (Giorgio Bellachioma) з Італії.

Зокрема, консультант допоміг компанії «Ярич» розробити нову торгову марку,  розібратися із позиціюванням бренду та формуванням місії підприємства; здійснив оцінювання маркетингової діяльності підприємства та порівняльний аналіз з метою привести її у відповідність зі стратегічним планом; запровадив щорічний маркетинговий план; надав консультації в питаннях дизайну та виведення нових продуктів на ринок; змінив маркетинговий підхід від орієнтації на продукт до орієнтації на клієнта.

Читайте також: Мінекономіки розширило можливості виходу на нові ринки для малого і середнього бізнесу

У процесі реалізації проекту консультації малого бізнесу в Україні до компанії «Ярич» приєднався один із фахівців у сфері продажу. Він допоміг сформувати команду продавців і навчив їх працювати безпосередньо із супермаркетами замість дистриб’юторів.

"Нині ця фабрика вийшла на світовий ринок, розпочала експорт своєї продукції до Польщі та Словаччини й підвищила рівень продажу на 30%", - повідомили в ЄБРР.

Фабрика «Ярич» виникла 1986-го року в селі Старий Яричів, що на Львівщині. Це була пекарня, яка спеціалізувалася на хлібо-булочних виробах. 

У 1999-му її викупила компанія «Нестле», світовий лідер кондитерського ринку. 

Згідно з інформацією на сайті фабрики, ООО "Ярич Імпорт Експорт" розташовується у м. Бєлосток, Польща.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-