Кубів: Цьогоріч від переробної галузі надійшло на 3 мільярди більше, ніж торік

Кубів: Цьогоріч від переробної галузі надійшло на 3 мільярди більше, ніж торік

Укрінформ
З початку року переробна галузь дала бюджету України на 3 мільярди гривень більше, ніж торік.

Таку цифру озвучив під час робочої поїздки на Тернопільщину перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Уряд має чітку експортну стратегію - модернізація, інновації, формування додаткових ринків збуту, переробка. Для цього формується чіткий ланцюг створення додаткової вартості продукції. Це дозволило з початку року тільки у переробній галузі дати на 3 мільярди гривень більше надходжень до бюджету, ніж торік. І приємно, що підтвердженням цього є введення в експлуатацію такого елеватора загальною потужністю 90 тисяч тонн, де працюватиме майже 70 осіб», - сказав Кубів під час відкриття першої черги елеватора у селі Дзвиняч на Тернопільщині.

Читайте також: Уряд виділить у 2018 році майже півтора мільярди на ремонт доріг Тернопільщини - Кубів

Як позитивну тенденцію він підкреслив той факт, що в Тернопільській області потужність елеваторів сягнула 1 мільйон 200 тисяч тонн, а в цілому з початку року в економіці краю створено 45 тисяч робочих місць.

Як повідомляло агентство, сьогодні віце-прем'єр-міністр Степан Кубів ознайомився із завершенням робіт на ділянці автодороги Тернопіль-Львів, зустрівся із дорожниками краю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-